Árvíz – 40 gyermek nálunk nyaral

Szerettünk volna mi is segíteni az árvízkárosult gyermekeknek. Szállodaként arra gondoltunk, talán egy felejthetetlen nyaralás élménye, némileg feledteti az árvíz okozta otthoni problémákat.

40 gyermeket látunk ezért a héten vendégül, akik reméljük sok szép élménnyel gazdagodva térnek vissza a nehéz hétköznapokba.

2 hozzászólás a(z) “Árvíz – 40 gyermek nálunk nyaral” bejegyzéshez

  1. A legmesésebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy 40 gyermekünkkel egy ilyen csodálatos szállodában kaphattunk helyet, mint a Men- Dan. A gyermekek egyik ámulatból a másikba estek :üvegfalú lift, nincs kulcs a szobákhoz, két fürdőszoba és a ” terülj, terülj asztalka”- ként szolgáló svéd asztal. Az itt szerzett élményeket egy életen keresztül a szép emlékeik közé fogják sorolni. Sokan indulás előtt felsóhajtottak ” bárcsak maradhatnánk tovább”. Köszönjük MEN DAN, köszönjük Zalakaros!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>